Sant Jordi: gent, llibres, roses

Cultura
El grup “Macedònia” va congregar ahir més de 400 persones

Sant Jordi s’ha viscut prou intensament a Ribes. Ahir a la tarda, més de 400 persones es van congregar al Ger per assistir al concert de Macedònia que organitzaven els alumnes de 6è del CEIP La Riera. Aquest matí, la plaça ha estat prou animada amb les parades de les entitats i l’elaboració de la revista Matalaranya, acte que organitza l’entitat Ger. La mateixa entitat ha organitzat aquesta tarda a la seva seu social un espectacle de teatre infantil. A la plaça ha actuat “La portàtil FM”. D’altra banda, el Grup de Caramelles de Joves i Casats ha participat aquest matí a la Trobada de Caramelles del Pla del Penedès, on ha actuat en primer lloc. Els Xulius, per la seva banda, han assistit a una trobada de gegants a l’Hospitalet amb els Nisos.

La festa de Sant Jordi, aquest matí a la plaça. Fotos: Lluís Giralt.