Temps de Carnestoltes

Cultura
Ger, Xulius, biblioteca i escoles principals impulsors de la festa

La imminent arribada de Carnaval engega altre cop les màquines de l’activitat festiva del poble. Divendres a les 18 h, la biblioteca acollirà un taller de carnaval adreçat a criatures de 6 a 12 anys. El matgeix dia les 18 h el Ger farà el seu “Arrivo”, que començarà a la plaça de Catalunya. Al vespre, tant el Ger com els Xulius acolliran els tradicionals sopars amb xatonada en els cas de l’entitat del carrer Major. La festa continuarà dissabte a les 16 h amb el Carnaval Infantil, que organitzen els Xulius. Després d’una rua de disfresses i de l’arribada del Carnestoltes, hi haurà animació a la plaça amb el grup La Bicicleta. A la nit, tindrà lloc la ja tradicional rua de disfresses que en el cas del Ger acabarà amb un ball a l’entitat i en cas dels Xulius al Local. Diumenge serà el torn del festival infantil del Ger, que començarà a les 17 h davant de l’entitat. També serà el Ger qui organitzarà les comparses el dimarts 28 de febrer a les 19 h i l’enterro de la sardina un cop entrats en el dimecres de cendra.