El parc de Can Puig acollirà un centre de criogènesi

Economia
Les forces polítiques opositores han acollit el projecte amb fredor

Una factoria de criogènesi serà la primera indústria que s’instal·larà en el futur parc biotecnològic de Can Puig segons ha pogut saber El Cancell. Es preveu que la factoria doni feina a trenta titulats i quatre becaris a banda del personal d’administració i serveis. A més, segons s’ha pogut veure en el Power Point projectat per Noel Raventós, de la consultora Barcelona Dossiers, hi haurà dotze places de teletreball per a persones que vulguin compatibilitzar la feina amb la vida familiar. Tot i que la proposta ha estat rebuda amb fredor per les forces polítiques opositores, l’equip de Govern ho ha atribuït a les temperatures dels últims dies. La factoria formarà part del Consorci Italià de Criogènesi i preveu iniciar l’activitat abans de l’estiu. D’altra banda, avui mateix s’ha sabut que el parc biotecnològic s’adscriurà a la pedania de Puigmoltó si bé mantindrà vincles funcionals amb l’EMD de les Roquetes per garantir l’accés de la ciutadania als seus serveis. Segons ha apuntat l’alcalde, el centre aportarà una alenada d’aire fresc i rejovenidor en la rescalfada economia local. [Atenció: aquesta notícia és una innocentada; 1/1/2006]