Les persones han estat prioritàries el 2005 segons el Govern Local

política
L’alcalde ha exposat en una roda de premsa les línies mestres de l’acció de Govern en l’any que s’acaba

La implantacio de l’àrea de serveis a les persones amb la cessió de terrenys per a dues escoles, l’inici de la projecció del nou CAP de Ribes i l’ampliació del de les Roquetes, la concreció de la Rambla del Garraf, l’impuls a l’àrea tecnològica de Can Puig i la tramitació de l’EMD són els principals eixos de l’acció de Govern de 2005 segons ha assenyalat aquest matí l’alcalde en una roda de premsa.

Per a Blanco, l’interès per les necessitats de les persones i la implantació de l’àrea de serveis a les persones es materialitza en accions com la cessió de dos terrenys per a dues noves escoles i la previsió de dos terrenys més per a nous instituts a banda de la implantacio de llars d’infants municipalitzades. Així mateix, els treballs de prepració per a la creació d’un nou Centre de Salut a Ribes i l’ampliació del de les Roquetes -aquest últim com a Àrea Garraf que també prestarà servei a Canyelles- constitueixen una de les principals línies d’actuació.

D’altra banda, Blanco ha celebrat la concreció de la Rambla del Garraf. Segons ha dit, només hi falta l’enllumenat públic i polir la qüestió dels aparcaments. A més, l’alcalde preveu que durant el 2006 s’executi el tram entre Vilanoveta i la Varosa mentre que el 2007 s’arribarà a la rotonda; també s’acabarà de redactar el Pla Parcial de Solers. Quant a la zona tecnològica de Can Puig, Blanco ha dit que s’han portat a terme trobades amb el Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial de la Generalitat per redactar un pla parcial centrat en les indústries de la biotecnologia.