El tancament de Caprabo podria quedar en farol

Economia
Blanco apunta una tramitació administrativa paral·lela que permetrà la plena legalització de l’establiment

El tancament que el Ple de la Corporació va imposar a Caprabo podria no ser efectiu. Aquesta possibilitat es desprèn de les declaracions fetes aquest matí per l’alcalde a preguntes de El Cancell. Segons la màxima autoritat local, s’espera que en el període de recursos i al·legacions contra la sanció, l’empresa presenti la documentació necessària que li ha de permetre obtenir la llicència d’obertura. Segons l’alcalde, aquest no és l’únic expedient per falta de llicència que ha tramitat l’Ajuntament. Pel que ha dit, si no se’n tramiten d’altres és per desconeixement de noves activitats que s’inicien al municipi. En aquest cas, la tramitació va respondre a la forta publicitat realitzada per l’empresa que va permetre a l’Ajuntament de detectar-ne l’obertura. A més del tancament, l’Ajuntament va imposar a Caprabo una sanció de 6.000 euros [notícia esmenada, 27/12/2005].