Blanco minimitza les al·legacions contra l’EMD

política
Considera que el 95 % de la població s’ha girat d’esquena a la campanya impulsada pels “tres tenors”

El període de recollida d’al·legacions al projecte d’EMD per a les Roquetes ha finalitzat amb un total de sis al·legacions presentades, una de les quals s’acompanya de 979 signatures segons ha explicat l’alcalde del municipi, Josep Antoni Blanco, en una roda de premsa que ha tingut lloc aquest matí a les Roquetes. Blanco ha explicat que les al·legacions són de CiU, UM9, ICV-EUA, l’Entitat Urbanística Col·laboradora de Rocamar-Minivillas, una de particular i la impulsada conjuntament pels grups d’UM9, ERC i ICV-EUA, que ha rebut l’adhesió de 979 ciutadans. L’alcalde ha felicitat els ciutadans que han participat en el procés i ha manifestat respecte per la seva opinió, però ha minimitzat el suport obtingut per l’al·legació conjunta.

A l’entendre de la màxima autoritat local, la campanya impulsada per UM9, ERC i ICV-EUA, a qui ha qualificat com a “tres tenors”, no aporta res, no està avalada per arguments polítics de pes ni té un suport majoritari de la població. Segons Blanco, no ha rebut ni el suport dels mateixos que van votar aquests partits ja que 979 signants són 1/3 dels vots d’UM9 i un 25% dels vots d’UM9 i ICV-EUA sumats. D’ací que, segons ell, un 95% de la població no s’ha expressat contra l’EMD i, per tant, espera que els promotors no construeixin un escenari de confrontació social amb aquesta excusa.