Els Xulius distribueixen el seu programa

Cultura
La publicació reflecteix els actes de l’entitat per a Nadal i Sant Pau

El programa de Nadal i Sant Pau dels Xulius ja és al carrer. Un divertit disseny centrat en la figura de la llufa dels innocents, obra de Jordi Inglada i Jordi Galofré, serveix per anunciar els diversos actes que l’entitat del carrer Major organitza en motiu de les festes de Nadal 2005 i Sant Pau 2006. L’entitat estrena aquest intens període festiu amb la inauguració de l’exposició de pessebres durant la Nit de Nadal, després de la missa del Gall. L’endemà comença el Pessebre Vivent que enguany es representa al barri del Palou Alt. Els actes festius s’allarguen fins ben entrat el febrer i inclouen clàssics com l’encant de coques a Sant Pau, enguany amb música irlandesa, o la trobada de bestiari infantil. D’altra banda, l’entitat tanca el dia 24 la inscripció als concursos de pessebres, treballs manuals i cristmes 2005. Per a butlletes, es pot anar al comerç M. Àngels (c. Balmes, 47).