El CD Martorell apallissa el CD Ribes

Esports
El Ribes va entomar 5 gols i 5 expulsions en un partit estrambòtic

El CD Ribes va patir el passat cap de setmana una humiliació històrica en perdre per 0-5 davant el Martorell. Tot i que els primers minuts del partit van ser de domini altern, el Ribes va tenir nou minuts de descontrol defensiu fet que va aprofitar el Martorell per anotar quatre gols i deixar el partit sentenciat en el min. 23 segons informa el mateix club. L’últim gol no va arribar fins al minut 89. A més, el CD Ribes se les va haver amb un àrbitre que, segons l’opinió del club, no va estar gens encertat. Així, poc abans de la mitja part va expulsar incomprensiblement al martorellenc Aranda, però a la segona part es va concentrar en l’equip local i va foragitar Andreu (minut 59), Sarabia (minut 72), Javi (minut 78), Furró (minut 89) i Alexis (minut 89). El partit es va suspendre ja que el CD Ribes va quedar sis jugadors. Quant a l’equip femení de futbol sala, es va imposar per 0-4 al Rubí amb gols de Sònia (2), Rosi i Marta.