L’Ajuntament publica el llibret promocional de l’EMD

política
S’hi defensa la fórmula proposada per PSC i PP com a solució als problemes de vertebració del municipi

L’Ajuntament ha editat un petit llibret en què explica la proposta d’EMD per a les Roquetes. El primer punt constata els impediments legals per a la segregació de les Roquetes, i es confirma la creació de l’EMD com “la solució més viable i operativa permesa per donar la major capacitat d’autogestió de Les Roquetes”. Escrit en castellà i en català, respon un seguit de preguntes de forma clara i concreta sobre les competències, la gestió econòmica, l’elecció dels representants i l’estat actual del procés de creació del polèmic organisme. Dos lemes coronen la publicació: “Autonomia per a tots” i “Amb l’EMD tot encaixa, cmb l’EMD tots guanyem”.