Presenten la campanya contra l’EMD

política
La subscriuen UM9, ERC i ICV-EUA i té com a eslògan: “EMD, tothom hi perd”

Tal com avançava El Cancell, diverses forces de l’oposició del municipi s’han agrupat per combatre el projecte d’EMD que va ser aprovat pel Ple fa unes setmanes amb el suport de PP i PSC. Concretament, UM9, ERC i ICV-EUA han acordat tirar endavant una campanya conjunta que tindrà com a eslògan “EMD, tothom hi perd” i que, segons informa Ramon Moragues, president d’UM9, s’articularà a partir de dos objectius: donar a conèixer el seu posiconament davant l’EMD i promoure la presentació d’al·legacions ciutadanes al projecte. La campanya serà presentada als mitjans el dia 21, a les 18 h, a la sala d’actes de les dependències municipals de la vinya d’en Tabaco, a les Roquetes.