Accident amb l’entaulat municipal

Successos
Una criatura es trenca tres costelles en caure de l’entaulat a les baranes de les jardineres

Una nena de 6 anys s’ha trencat 3 costelles en caure de l’entaulat municipal segons ha pogut saber aquesta redacció. La criatura, que ha anat a petar sobre les baranes de la jardinera, es troba en procés de recuperació. Anant bé, el repòs absolut es pot allargar durant mes i mig. No és la primera vegada que algú pren mal en caure de l’entaulat. De fet, el problema s’arrossega de molts anys enrere. Entre la ciutadania fa temps que es comenta que unes baranes laterals no haurien de suposar cap despesa inaccessible per a les arques públiques i que retirar l’entaulat un cop s’ha fet servir encara seria millor. Cal tenir present que l’entaulat, amb l’escala posada, ha romàs instal·lat a la plaça Marcer des d’un acte que va tenir lloc fa dies, sense que s’hagi tornat a usar.