Una delegació de Puerto Cabezas visita Ribes

Societat
Diversos representants de les poblacions nicaragüenques agermanades amb el nostre municipi seran rebuts a l’Ajuntament

L’alcalde de Ribes, Josep Antoni Blanco, i la regidora de Cooperació Internacional, Vinyet Carreras, rebran diversos representants polítics de les poblacions nicaragüenques de Puerto Cabezas i Leon, agermanades amb el municipi. El municipi de Puerto Cabezas té una extensió semblant a Catalunya, amb una població aproximada de 60.000 habitants i està situat a la regió de l’Atlàntic Nord. Històricament ha estat una regió inaccessible. Per aquest motiu ha mantingut la cultura indígena miskita, fonamentalment a la costa i al riu Coco que forma la frontera amb Hondures. Ha estat una zona que ha patit els efectes bèl·lics de la guerra civil. Hi ha un altíssim nivell de desocupació (85%).