La Constitució de l’EMD centra el Ple de demà

política
També es debatrà una moció sobre la C-15 presentada per UM9-EN, CiU i ICV-EUA

El Ple de demà es presenta com un dels més trascendentals dels últims anys. El principal cavall de batalla de la sessió sera, sens dubte, la Constitució de l’Entitat Municipal Descentralitzada de les Roquetes, que previsiblement es tirarà endavant amb els vots del Govern. L’anterior legislatura, el projecte no va prosperar perquè la majoria del PSC no era tan folgada com en l’actualitat. D’altra banda, també s’hi debatrà una moció sobre el futur traçat de la C-15, presentada conjuntament per UM9-EN, CiU i ICV-EUA. Altres temes a tractar seran un decret sobre Serveis a les Persones, una aportació econòmica a l’expedició Vilanova 8000, convenis sobre les escoles i d’altres.