Últims successos lamentables

Successos
Un mort en una cisterna, una agressió a les Torres i les maniobres d’un estafador marquen la crònica negra local

La mort en una cisterna de Ramon S. S., difosa a la premsa comarcal i nacional, va tenir lloc a final de la setmana passada i va causar una notable commoció. Els fets, que van ocórrer al carrerró de la Torreta, no van comptar amb la participació de tercers segons han explicat els mateixos mitjans. La cisterna ha hagut de ser potabilitzada. D’altra banda, fa un parell de setmanes, un veí de les Torres va increpar dos ciciclistes que travessaven el nucli en mountain bike a una velocitat temerària. Els ciclistes es van aturar i li van clavar cinc cops de puny, que li van provocar ferides. La víctima ho ha fet saber en un anunci publicat a la premsa ja que, segons explica, és portador d’un virus i vol prevenir els agressors de la necessitat de fer-se les oportunes proves sanitàries. Finalment, la policia va poder procedir a la detenció d’uns estafadors de Calafell que havien duplicat una targeta bancària i van venir a Ribes a gastar-se’n els diners.