L’Ajuntament millora algunes infraestructures esportives

política
Dilluns començaran els treballs que conduiran a la reforma de diverses pistes i a la construcció d’un camp de futbol-7

Els treballs prospectius previs a la millora de diverses pistes esportives i a la construcció d’un camp de futbol-7 començaran dilluns segons ha fet saber el CD Ribes a El Cancell. Segons la mateixa font, el regidor d’esports, Manuel Ojeda, va agafar diversos compromisos davant els clubs esportius del poble en una reunió mantinguda a final de juliol. Concretament, Ojeda es va comprometre a realitzar millores a les pistes poliesportives del Bosc de Plaça i a construir un camp de futbol-7. A la reunió van assistir-hi representants del Bàsquet Ribes, el Ribes Club Patí, el Club de Patinatge Artístic de Ribes i el CD Ribes. Les mateixes fonts apunten que l’Ajuntament ja ha notificat als interessats que dimarts començaran els treballs d’estudi del terreny per començar les obres. El CD Ribes valora positivament aquesta resposta a una demanda que, en alguns casos, data de 1995. Tot i això, els representants del club de futbol del poble recorden que hi ha molts aspectes pendents; segons diuen, són “moltes coses a fer després de molts anys sense fer res”. Fa uns mesos, els clubs ribetans van mobilitzar-se contra la inactivitat municipal en aquest àmbit.