La quarta escola arrenca a can Puig

Societat
Un rètol instal·lat sobre l’accés a la masia recorda que es tracta del CEIP Les Parellades

Després d’haver acollit el CEIP La Riera fins a l’obertura del centre, ara fa un any, la masia de can Puig acollirà provisionalment la quarta escola de primària del municipi. El futur equipament tindrà la seva ubicació definitiva a la zona situada entre la Costeta i les Parellades i s’anomenarà, precisament, CEIP Les Parellades. Fa uns mesos, el Ple va aprovar la corresponent cessió de terrenys i el regidor i l’equip directiu en van fer la presentació. L’estada a la masia de de can Puig s’allargarà fins al 2007. Tot i que la situació de l’entramat educatiu a Ribes no presenta la conflictivitat social d’anys enrere, fa uns mesos les associacions de mares i pares van fer públic un contundent manifest de reclamació.