S’inaugura el Caprabo de Vilanoveta

Economia
El supermercat donarà una mica de vida a la nova zona comercial

Més de 2.000 metres quadrats de superfície comercial tindrà el supermercat Caprabo que s’inaugurarà demà, 2 de setembre, a Vilanoveta, concretament a la zona comercial denominada Rambla del Garraf. Junt amb Norauto i Decathlon, el nou Caprabo donarà més vida a la gran aposta econòmica de l’Ajuntament, que d’acord amb la proposta de divisió del terme que figura al projecte d’EMD serà controlada per la futura corporació de les Roquetes.

A banda de productes habituals de supermercat, el Caprabo de Vilanoveta tindrà importants seccions de calçat, basar i tèxtil. Entre el centre de Vilanoveta i un de Barcelona que també s’inaugura demà, la cadena invertirà 3,2 milions d’euros i crearà 62 llocs de treball. Actualment, Caprabo disposa de més de 600 establiments i 40 benzineres repartides en 12 comunitats autònomes. Hi treballen prop de 19.100 treballadors i l’any passat va facturar 2.806 milions, un 20,2% més que l’any anterior.