La diputada republicana Teresa Aragonès visita Ribes

política
Intervindrà en una xerrada a la biblioteca Manuel de Pedrolo

La diputada Teresa Aragonès, redactora de la ponència de l’Estatut, farà una xerrada a la biblioteca Manuel de Pedrolo el dia 8 de setembre a les 19 h. L’acte, organitzat per l’agrupació local d’Esquerra Republicana en el marc de la festivitat de l’Onze de Setembre, versarà sobre el projecte de nou Estatut per a Catalunya que es gesta des de fa mesos. A banda de la ponència de l’Estatut, Aragonès és portaveu a la Comissió sobre la Societat de la Informació, vicepresidenta de la Comissió d’Organització i Administració i Govern Local, i membre de la Comissió de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. [Aquesta notícia ha estat modificada per un error en el comunicat rebut – 3/9/2005]