Granadero al campionat del món de cursa de muntanya

Esports
El corredor dels Xulius obté la posició 32 en una competició en què Catalunya és líder per equips

La tercera prova del Campionat del Món de la FSA (Buff Skyrunners World Series), la Dolomites Skyrace, es va disputar diumenge, 24 de juliol, amb la participació de José Manuel Granadero, corredor dels Xulius. La cursa, amb sortida a la localitat italiana de Canazei, pujava al cim del Piz Boè de 3.152 m. Granadero i el jove Jessed Hernández van passar en les posicions 11 i 12 pel pas Pordoi, però en el tram més dur de la cursa, Granadero va perdre pistonada a favor de Jessed, que va aguantar la posició fins el cim del Piz Boè. Finalment, el millor català va ser Jessed Hernández que va quedar en la posició 15, mentre que Granadero, corredor dels Xulius, obtenia la posició 32. Catalunya encapçala la classificació per equips. D’altra banda, els corredors dels Xulius van fer un paper destacat a la Copa d’Espanya de Muntanya 2005 que es va disputar el dia 10 a la serra de Demanda (Burgos). Concretament, Julio Merino va quedar primer en veterans mentre Xevi Guinovart, Jose Zambrano i Oscar Guerrero quedaven en les posicions 14, 36 i 69 respectivament.