Mor Ferran González Alonso

Societat
Home de teatre fins al final, durant anys va estar vinculat al GT Els Xulius

Ha mort Ferran González Alonso. Persona clau en el naixement i els primers anys d’evolució del GT Els Xulius, va participar en nombroses obres representades per aquest col·lectiu. Va fer d’actor, sovint en papers principals, i també va formar part de l’estructura organitzativa del grup i de la Junta del Centre Social Ribetà. A Ribes se’l recordarà per excel·lents interpretacions en el Ball de Sant Pau (1987) i en El Cortesà (1988) entre d’altres. Ja desvinculat dels Xulius, en Ferran va intensificar la seva afecció pel teatre en una companyia que actuava arreu del país. Informàtic de professió, persona de vastíssima cultura i un gran home de teatre del nostre poble, va traspassar a l’Hospital Sant Camil, amb 37 anys. Va ser enterrat ahir. Els que el vam conèixer el recordarem sempre. Descansi en pau.