Atorguen 2 milions d’euros a la Fundació Inform

Economia
L’organització, creada i ubicada a Ribes i participada per l’Ajuntament, és dirigida per Miquel-Muç Vall

El Govern de la Generalitat va acordar en la sessió del dia 12 de juliol, la concessió d’una subvenció de 2.889.120 euros a la Fundació Inform, ubicada a Ribes, per a la realització de 64 accions formatives de l’especialitat administratiu polivalent per a petites i mitjanes empreses. Inform es va crear l’any 1987 per gestionar el programa Sefed (simulació d’empreses amb finalitats educatives); concretament, en porta a terme el seguiment tècnic i pedagògic, els contactes institucionals, la representació i els enllaços amb els diferents països europeus i en gestiona directament el control de simulació. Actualment el màxim responsable de la Fundació és Miquel-Muç Vall.

Entre els objectius d’Inform hi ha promoure i gestionar projectes formatius, cercar les vies de col·laboració amb empreses, transmetre i estendre la metodologia de la simulació i fomentar l’intercanvi d’experiències amb altres països. La tècnica de simulació d’empreses permet que els alumnes es formin treballant en una empresa simulada, en un context on es viu l’ambient laboral, cosa que facilita un aprenentatge molt més real. Integren el Patronat de la Fundació els ajuntaments de Ribes, Vilafranca, Molins de Rei, el Prat, Santa Coloma de Gramenet, Manlleu, la Mancomunitat de Municipis de la Vall del Tenes, Lleida, Tortosa i Rubí.