L’incendi d’un camió a la C-15 col·lapsa Ribes

Successos
Totes les carreteres del municipi van quedar saturades a causa de l’incident

Si el possible pas de la C-15 pel Montgròs ha de fer vessar molta tinta, ahir se’n va vessar un camió sencer a la mateixa carretera. El vehicle, que va sortir accidentalment de la ruta, es va incendiar segons informa el Departament d’Interior, cosa que afegida a la perillositat dels materials va forçar l’activació del pla d’emergències Transcat. La desgràcia va tenir conseqüències en el trànsit de la resta de carreteres comarcals. Durant tot el dia, els desplaçaments cap a Vilanova -on treballen un gran nombre de ciutadans de Ribes- van revestir una dificultat considerable i en alguns casos es van allargar durant més d’una hora. També va ser espectacular l’increment del trànsit a la carretera de Canyelles, de manera que es formaven grans cues a la sortida de Ribes per les Parellades i també a l’accés al poble en aquest punt.