El Ple aprova avui la cessió de terreny per a la quarta escola

política
La moció per una vegueria pròpia, presentada per UM9-EN i CiU, tindrà especial càrrega polèmica

El Ple d’avui posarà sobre la taula la cessió de terrenys per a la construcció d’un centre educatiu a la zona de les Parellades – Can Giralt. Quan la Generalitat accepti aquesta cessió, començaran els tràmits destinats a construir la quarta escola; provisionalment el centre funcionarà a la masia de Can Puig. Així mateix, el Ple també es plantejarà l’aprovació d’una modificació del Pla General que afecta equipaments educatius, parcs i jardins. Un dels punts que es preveu que aixequi polèmica serà, sens dubte, la moció per una vegueria pròpia que presenten CiU i UM9-EN. A més, el Ple tractarà dels comptes de l’empresa Garraf Promocions Municipals, d’una modificació de pressupost, de les tarifes de l’aigua per al 2005, de la plantilla de llocs de treball, d’una cesió de terrenys a les Roquetes i d’una moció de CiU sobre el transport públic.