La Generalitat tanca una torre de vigilància d’incendis a Ribes

Medi natural
El sindicat UGT adverteix l’administració del risc que suposa el tancament en un estiu com l’actual

El sindicat UGT ha denunciat el tancament d’11 torres de vigilància d’incendis, entre les que hi ha la de Ribes segons informen el mateix sindicat i el diari electrònic E-noticies. El sindicat ja ha advertit el Departament d’Interior del risc que suposa aquesta decisió en un estiu marcat per les altes temperatures i el risc d’incendis. Si bé el tancament es deu a deficiències que posaven en risc els treballadors, el sindicat denuncia que ja van ser detectades l’any 2001 i que entremig hi ha hagut requeriments d’esmena de la Inspecció de Treball, desoïdes per l’Administració. El sindicat també denuncia que en un dels estius més perillosos que es recorden l’Administració ha reduït la durada dels contractes del personal de vigilància i detecció.