Perfil dels nous habitatges de Ribes

Economia
Tenen 3 habitacions, 2 banys, cuina i més d’un balconet

L’estudi de l’APCE sobre nou habitatge a la venda durant el primer semestre de 2005 revela que de cinc promocions estudiades, quatre corresponen a blocs i només una a cases adossades, fet que contrasta amb la tendència habitual en els últims anys. A més, en el moment de la realització de l’estudi, els habitatges que queden per vendre corresponen en un 99,5% a blocs plurifamiliars. Quant a les característiques, es tracta d’habitatges que tenen una mitjana de 3,29 habitacions (és a dir, entre 3 i 4), la majoria de les quals són dobles. A més, disposen de 2,6 banys, 1 cuina i quasi dues terrasses per habitatge. Pel que fa als equipaments que volten els habitatges estudiats, el 89,4% tenen zona enjardinada i piscina, el 88,9 % disposen de zona d’esbarjo infantil i el 88,9 % tenen traster però n’hi ha un 10,6% no té cap equipament.