Les entitats esportives fan públic el seu manifest de protesta

política
Mostren un fort malestar per l’actitud municipal i creen una comissió formada per tots els clubs existents

Tal com va avançar El Cancell, les entitats esportives de Ribes es van reunir per plantejar-se la possibilitat de suspendre la celebració de la 4a diada de l’esport. Aquesta decisió, segons revela Cesc Cumelles, vicepresident del Bàsquet Ribes, va ser rebutjada i algunes de les entitats van decidir continuar en la festa d’enguany. No obstant això, totes -i incideix en aquest punt- van acordar la signatura d’un manifest conjunt que s’ha fet públic avui. Segons informa Cumelles, el text, que va ser lliurat a l’Ajuntament el dia 4 de juliol va tenir un impacte ràpid en els polítics ja que el dia 5 van ser convocats de paraula per tractar d’aquesta qüestió el dia 12. Segons Cumelles, aquestes reaccions precipitades no són excepcionals: davant la denúncia reiterada per la falta de portes d’emergència en una instal·lació esportiva, que feia anys que durava, la reacció va arribar quan els pares van dir que no hi deixarien anar els nens; així mateix, la primera reacció davant la reclamació de les inversions compromeses per part de l’Ajuntament no va tenir lloc fins que van amenaçar d’anar al Síndic de Greuges. Tot sembla indicar que les relacions entre entitats esportives i Ajuntament han arribat al límit.