Els Abbey Road tanquen amb èxit el “Música al Castell”

Cultura
Els clònics dels Beatles van propiciar una de les sessions més exitoses de la història del cicle

La plaça del Castell es va fer petita per encabir els centenars de persones que es van aplegar a Sota-ribes per gaudir de l’actuació dels Abbey Road. Els clònics del Beatles van obrir el seu concert en un ambient esplèndid que tot i això es va veure afectat per un tall de corrent quan portaven 7 temes i per la pluja que va saludar les últimes peces de la nit. Els assistents, que van exhaurir les existències del bar que s’havia habilitat a l’efecte, van viure una nit memorable dedicada al revival més fidel. Els clònics dels Beatles van dedicar el tema Imagine a les víctimes dels recents atemptats de Londres. Els organitzadors del cicle, que valoren molt positivament l’edició d’enguany, han manifestat a El Cancell el seu entusiasme pels moments viscuts.