Carod aixeca ombres sobre l’aliança UM9-ERC

política
Segons recull la premsa comarcal, el líder republicà creu que l’ideal és concórrer amb llistes pròpies

La visita de Josep-Lluís Carod-Rovira al Garraf, que va tenir lloc fa uns dies, ha aixecat algunes ombres de dubte sobre la continuïtat de l’acord que ha permès presentar llistes conjuntes e ERC i UM9 en les eleccions municipals. Segons informa la premsa comarcal, el líder republicà va declarar “d’entrada” la seva preferència per les llistes pròpies a propòsit de Ribes, en aquest cas al Diari de Vilanova. La possibilitat que UM9 i ERC se separin no deixa de sorprendre ateses circumstàncies com la indiscutible implantació d’UM9 a Ribes en contrast amb ERC en les eleccions locals o la incorporació de l’exalcalde Xavier Garriga a l’equip de la consellera de Benestar Social. Tot i això, existeix la possibilitat que les paraules de Carod, no siguin res més que una presa de posicions prèvia a l’adopció de futurs acords.

[Fe d’errades: aquesta notícia és la reelaboració d’un text anterior que contenia diverses inexactituds, de les quals demanem disculpes]