Toni Albà centra la programació teatral del Ger

Cultura
Es presentaran tres obres en el marc d’una marató de teatre

Una marató de teatre centrada en treballs escrits, dirigits o produïts per Toni Albà marcarà la programació de Festa Major del Ger per al pròxim cap de setmana. Concretament s’hi podran veure tres dels quatre nous espectacles de la factoria del conegut bufó vilanoví. Segons el programa oficial, la marató començarà divendres 8, a les 22 h, amb l’espectacle Protocol per a camaleons, original del mateix Toni Albà. Per al dissabte dia 9, també a les 22 h, s’ha programat Affaire Kepher de Trotam Teatre, dirigiat per Christian Atanasiu i produït pel mateix Toni Albà. Per al diumenge a les 20 h, s’anuncia l’espectacle MAM Modern Art Modern de la Cia Copi Rait, sota la direcció de Toni Albà i Carles Bigorra.