Comencen els Casals d’Estiu

Societat
L’oferta d’oci estiuenc per als menuts s’ha incrementat en els últims anys

Avui han començat la majoria de casals d’estiu que junt amb vacances joves, colònies i campaments formen l’oferta d’oci estiuenca per a la canalla i els adolescents del poble. L’oferta de casals a Ribes ha crescut en progressió en els últims anys. Ofereixen aquest servei l’Ajuntament, l’escola Els Costerets -tot i que aquest any no ho fa ja que està en obres -, els Xulius, el Centre Parroquial i el Ger. En pocs anys s’ha passat d’un únic casal, el del Ger, a l’àmplia oferta existent. Quant a colònies i ofertes de sortides per a joves, n’organitzen els Xulius, que en fan des de 1974; el Ger i el Centre Parroquial. A banda d’aquesta oferta pública o pròpia de les entitats que porten a terme activitats d’interès públic, hi ha ofertes privades de caràcter lucratiu prou interessants.