Carme Blay obté la medalla d’argent en relleus a Almeria

Esports
L’atleta ribetana contribueix a la segona posició de l’equip espanyol en la prova 4×100 femení dels Jocs del Mediterrani

La corredora Carme Blay ha assolit l’argent a la prova de 4×100 femení dels Jocs del Mediterrani, que es disputen aquests dies a Almeria segons informa el nostre enviat especial. Tot i la seva dilatada trajectòria atlètica, Blay continua movent-se en posicions de privilegi tal com demostra aquest argent. Els Jocs del Mediterrani, que se celebren a Almeria, apleguen l’elit esportiva de diversos països. Junt amb la ribetana, l’equip que ha obtingut l’argent era format per Belén Recio, Cristina Sanz i Glory Alozie. El temps assolit ha estat de 44.47 segons. Els Jocs compten amb un altre participant de Ribes, el jutge Pere Guillaumes. Carme Blay va ser entrevistada fa uns mesos a 20 minutos.