UM9 es mobilitza contra l’EMD i el túnel del Montgròs

política
La força opositora anuncia actes per als dies 6 i 7 de juliol

El túnel que els ajuntaments de Vilanova i Canyelles volen fer en terme de Ribes i la futura Entitat Municipal Descentralitzada de les Roquetes comptaran amb l’oposició decidida d’UM9. Concretament, l’agrupació d’electors ha convocat una reunió el dia 6 per tractar de la constitució d’un ens que coordini l’acció contra el projecte de canvi de traçat de la C-15, un projecte que comportaria l’obertura d’un túnel als contraforts meridionals del Montgròs, en terme de Ribes. Així mateix, la 9 també ha convocat un acte informatiu el dia 7 per tractar de la futura Entitat Municipal Descentralitzada de les Roquetes, que l’agrupació considera un “engany electoral”. Uns cartells clavats pel poble anuncien ambdues convocatòries.