Estils diferents per a una nit de divendres

Cultura
Els contrastos marquen l’oferta musical dels Xulius i el Centre Parroquial

Els Xulius iniciaven ahir el cicle Música al Castell, que enguany arriba a la 16 edició, amb el grup empordanès De Calaix. Música tradicional catalana de taverna, corrandes i lletres un pèl picantones, interpretades a capella o amb l’acompanyament d’uns pocs instruments de percussió (pandero, ximbomba…) van delectar el nombrós públic que es va aplegar a la plaça del Castell.

Per la seva banda a la pista del Centre Parroquial va tenir lloc el concert dels Tremendamente, el segon que fan a Ribes en una setmana (van ser teloners dels Lax&Busto el dissabte passat). La banda va demostrar la seva qualitat musical tot i el pèssim equip de sonorització. El concert va ser seguit de prop per les càmeres de TV3 que realitzen un reportatge sobre els nascuts durant la transició, que denominen “Generació perduda”.