L’Ajuntament avisa que farà calor

Societat
Prudència a les revetlles i mesures d’autoprotecció entre els consells de la municipalitat

L’arribada de l’estiu i les altes temperatures que s’esperen han motivat una comunicació pública de l’Ajuntament en què es recomana a la població “prendre totes les mesures oportunes”. En aquest sentit, les autoritats locals suggereixen beure aigua, evitar l’exposició al sol i no fer sobreesforços físics. No es diu res dels sobreesforços mentals, detall que tranquil·litzarà els estudiants que estan fent la selectivitat. En el mateix comunicat, ateses les circumstàncies meteorològiques i la sequera, l’Ajuntament demana “extremar al màxim les precaucions a l’hora de tirar qualsevol mena d’element pirotècnic o d’encendre fogueres i fer-ho al més allunyat possible de les zones verdes i boscoses”.