L’Estel, una superheroïna catalana

Comunicació
Manel Font estrena una sèrie de dibuixos animats en xarxa

L’incansable i polifacètic artista Manel Font acaba d’estrenar L’Estel, una sèrie de dibuixos animats en xarxa. La protagonista és una superheroïna catalana que està molt bona (dit sigui sense consideracions de gènere). De moment es pot visualitzar el primer episodi titulat “Pànic a la platja de la mort”. Al llarg de la seva dilatada carrera artística, Manel Font ha gestat treballs de disseny gràfic, gran quantitats de dibuixos, webs i quadres. En la seva obra sol haver-hi referències locals. Els dibuixos animats en xarxa han agafat volada al nostre país amb productes ben originals que exploten al màxim la tecnologia Flash. L’últim treball de Manel Font s’inscriu en aquest corrent emergent. No us oblideu d’engegar els altaveus. Felicitats Manel!