Ramon Moragues, un “actiu” al capdavant de la Nou

Opinió
Una característica clau del nou president de l’agrupació és el dinamisme

La premsa ja ha fet pública la renovació de la cúpula d’UM9. La notícia es pot llegir a Vilaweb-Sant Pere de Ribes. El que fou regidor de Cultura de Ribes, Ramon Moragues i Dols, assumeix la presidència de l’agrupació en substitució de Joan Garriga. El tarannà de Moragues és prou conegut per l’entramat sociocultural ribetà, on tothom en reconeix un punt clau: el dinamisme, el neguit. La seva gestió al capdavant de la regidoria de Cultura va ser una excel·lent mostra d’activitat frenètica que va donar fruits, alguns negatius, alguns discutits, d’altres netament positius. En aquest sentit, Moragues pot ser un esqueix que contribueixi a agitar les tranquil·les aigües del gerro de roses en què s’està convertint aquest poble. Caldrà veure si les propostes que acompanyen el seu dinamisme són sòlides i assumibles per la ciutadania.

El Cancell