Els Xulius a la copa del món de cursa de muntanya

Esports
La classificació de José Manuel Granadero i Xevi Guinovart converteix l’entitat en l’única de l’Estat amb dos corredors al mundial.

José Manuel Granadero i Xevi Guinovart, corredors dels Xulius, s’han classificat per a la Copa del Món de curses de muntanya, on participaran amb la selecció catalana. La classificació ha estat possible gràcies a la victòria de Jose Manuel Granadero en la cursa Mossos d’Esquadra – El Catllar, de 20,5 Km. Xevi Guinovart, també dels Xulius, ha obtingut el tercer lloc en la mateixa competició. La cursa, que s’ha corregut a Ripoll, ha estat marcada per la forta calor. Granadero s’ha escapat des del principi i al darrere s’ha format un grup amb sis corredors que l’ha anat seguint. Segons Xevi Guinovart, “el cim del Catllar, a 5 Km de l’arribada, ha sigut el veritable jutge de la classificació”. La victòria de Granadero i el bon resultat de Guinovart han atorgat als Xulius el primer lloc per equips. La Copa del Món comença a Zegama (País Basc) el 29 de maig i continua a Itàlia, França, Suïssa, EUA; s’acaba a Malàisia el 2 d’octubre.