El laberint de les urgències a Ribes

política
Saber on cal anar per rebre atenció sanitària requereix memòria i concentració.

Tenir el cap clar resulta fonamental per rebre atenció urgent si no es vol contribuir al col·lapse dels Camils. El passat cap de setmana, una usuària va intentar saber de quina atenció urgent disposava. Potser no va preguntar a la persona adequda, però res fa pensar que la informació, per poc versemblant, no sigui certa. En qualsevol cas, la usuària va prendre bona nota del que li van dir. I, si fa no fa, li van dir això: si es posa malalta entre dilluns i divendres, de 20 h a 9 h no trobarà atenció sanitària al poble i li caldrà desplaçar-se a les Roquetes. Ara bé, si es posa malalta els dissabtes, diumenges i festius entre les 12 i les 14 h, podrà ser atesa a Ribes, mentre que si s’hi posa de les 9 a les 11 h serà atesa a les Roquetes. D’altra banda, encara en cap de setmana, si la salut l’abandona entre les 15.30 h i les 9 h de l’endemà, haurà d’anar a les Roquetes. Ara bé, si el mal l’assalta entre les 11 i les 12 h i entre les 14 i les 15.30 h, li caldrà interrogar directament l’oracle de Delfos, que no té res a veure amb la clínica del mateix nom. En qualsevol cas, El Cancell aconsella de consultar sempre als organismes oficials i menjar cues de pansa.