Es constitueix la plataforma per la vegueria pròpia

política
L’acte tindrà lloc dijous, 28 d’abril, a les 20.30 h a la seu de l’Agrupació Excursionista Talaia (c. Comerç, 4, Vilanova).

És a punt de constituir-se formalment la plataforma per una vegueria pròpia. Segons un comunicat tramès pel Grup de Treball per a la Plataforma per una Vegueria Pròpia al Garraf, l’acte de constitució serà dijous, 28 d’abril, a les 20.30 h a la seu de l’Agrupació Excursionista Talaia (c. Comerç, 4, Vilanova). L’objectiu de la trobada és formar un grup de treball, el qual, coordinat amb els grups de l’Alt i el Baix Penedès, haurà de dirigir les actuacions que caldrà portar a terme en les properes setmanes i mesos en l’àmbit del Garraf. Així mateix, segons els convocants, en el transcurs de la reunió, s’informarà dels passos fets fins aquest moment i de les perspectives de futur. La Plataforma ha de treballar per expandir per tota la comarca la proposta d’una novena vegueria que englobaria les comarques del Garraf, l’Alt i el Baix Penedès i la franja meridional de l’Anoia.