El Ribes CP fa balanç de la segona fase

Esports
El Benjamí és l’equip que ha quedat més ben posicionat.

Ha arribat el final de la segona fase per als equps del Ribes CP, que ara jugaran la copa Barcelona. L’equip Pre-benajamí ha fet una fase irregular; l’equip Benjamí, ha quedat en primera posició i ha fet una molt bona campanya; per la seva banda, l’equp Aleví B ha quedat en segon aposició, mentre l’equip Aleví A s’ha trobat amb una segona fase molt forta. La campanya de l’equip Infantil ha estat regular. En general, les bases del Ribes CP han tingut una competició bastant bona, informa Magí Mestre. Els resultats de l’última jornada fins al moment han estat: Pre-benjamí: Ribes CP – Castellar 0 a 3; Benjamí: Ribes CP – Corbera 2 a 1; Aleví B: St.Cugat – Ribes CP 1 a 5; Aleví A: Cambrils – Ribes CP 6 a 1; i Infantil: Descans.