A Montserrat sense en Joaquín

Societat
L’Anada a Montserrat a Peu 2005 ve marcada pel recent traspàs de Joaquín Carcelén.

Aquesta nit ha sortit l’Anada a Montserrat a Peu 2005, ensombrida enguany pel traspàs d’un dels seus organitzadors, Joaquín Carcelén, que va morir la nit de divendres a dissabte. Nascut a la Manxa, Carcelén es va instal·lar a Ribes amb la seva família, on es va dedicar a la construcció i a tasques agrícoles. A banda d’esdevenir un dels principals animadors de l’Anada a Montserrat a Peu, en Joaquín va formar part de l’equip tècnic del CD Ribes durant més de 25 anys. Ben segur que el seu record serà present entre els pelegrins.

La tradicional Anada a Montserrat a Peu, ha sortit de Ribes a les 4 de la matinada. Previsiblement, els caminants arribaran a Sant Pau d’Ordal a les 9 del matí; passat migdia, entraran a Sant Sadurní on s’entaularan a la Fonda Neus, i es recolliran a Masquefa al capvespre. Demà faran la resta del trajecte que els ha de portar fins al Monestir, on enguany se celebra el 125 aniversari del Virolai.