Lliçó de poesia, música i dicció

Cultura
L’espectacle “Agafada al vol” del G. T. Els Xulius és una magnífica recreació literària des dels orígens fins als nostres dies.

Excel·lent interpretació d’una molt bona tria de poemes, aquesta seria una de les possibles definicions de l’espectacle “Agafada al vol” que el G. T. Els Xulius va estrenar ahir a la nit a la seu de l’entitat. En una sala plena de gom a gom, un magnífic i sòlid elenc d’actors va evocar la poesia catalana des de la medievalitat fins a Miquel Bauçà. Bona dicció, brillant representació i adequadíssima ambientació són alguns dels qualificatius que es poden aplicar al recital, en què la música, interpretada en directe, va rubricar el treball. La pròxima representació serà dilluns a les 19 h, a la biblioteca Manuel de Pedrolo. Una selecció de fotografies de l’espectacle i de la festa de Sant Jordi d’enguany ja es poden consutar al web de l’entitat.