Les Roquetes celebra mig segle

Societat
El nucli recorda els seus orígens vinculats a la immigració.

El 50è aniversari de les Roquetes se celebrarà amb tota solemnitat. En els pròxims dies és prevista una roda de premsa en què s’explicaran els actes, s’exposarà la imatge gràfica i es presentarà un punt de llibre que han editat. Les Roquetes, nucli amb dinàmica pròpia i quasi la meitat de la població del municipi, debat amb intensitat el seu futur. L’equip de Govern proposa la sortida de l’Entitat Municipal Descentralitzada, tot i que en els últims anys s’ha parlat d’altres opcions com la segregació, l’agregació a Vilanova o el perllongament de la situació acual. A la presentació dels actes d’aniversari intervindran el regidor de Cultura i Joventut de les Roquetes, Joan Bau; el president del Grup d’Investigadors de les Roquetes, Juan Carlos Borrego i la vicepresidenta del Grup d’Investigadors de les Roquetes, Mary Muñoz.. Borrego és una de les persones que més s’ha significat en la defensa de la segregació.