Laguna i Peralta superen l’etapa reina al desert

Esports
En aquest moment, Peralta és a la posició 272 i Laguna, a la posició 488 de la “Marathon des sables”.

Superant temperatures superiors als 40ºC els dos ribetans continuen la seva cursa per la sorra del desert del Sahara marroquí. La tercera etapa, de 41 km, transcorria entre Jebel el Oftal i Talmaïdert i va ser disputada el passat dimarts. Marcos Peralta va entrar en la posició 349 i Lluïsa Laguna ho va fer en el lloc 532. Entre dimecres i dijous s’ha disputat l’etapa reina entre Talmaïdert i l’Oued Ahssia, de 76 Km, que ha provocat nombrosos abandonaments. No ha estat el cas dels ardits corredors de Ribes. Peralta ha entrat en posició 274, amb 14 h, 9′ i 02” mentre Laguna ho ha fet al lloc 469 amb 17 h, 15′ 33”.Després d’aquestes 4 primeres etapes la classificació general està encapçalada pel favorit, el marroquí Lahoen Ahansal. Marcos Peralta es troba en la posició 272 i Lluïsa Laguna en la 488, a 17 i 23 hores de líder respectivament. Queden 2 etapes per a la finalització de la 20a edició de la “Marathon des Sables”. En el moment d’escriure aquesta crònica 678 corredors havien creuat la meta a l’Oued Ahssia.