Més colles de caramelles

Cultura
Surten dues colles d’adults i unes quantes de canalla.

La festa de Pasqua, que va tenir lloc diumenge, ha estat enguany més lluïda de l’habitual. El motiu ha estat que ha sortit una segona colla de caramelles d’adults que feia molt de temps que no sortia. La formaven un grup de persones de l’entorn del Ger. Si bé la nova colla no va actuar a la nit pels carrers del poble -que sapiguem-, sí que va afegir-se a l’espontània concentració de la plaça Marcer, on va ser molt ben rebuda. La cançó que van interpretar duia la música d’un conegut tema cinematogràfic. També va rebre el calorós acolliment habitual la colla del Grup de Joves i Casats, dirigit per Pere Guillaumes, que en aquesta ocasió va distribuir un dípitic amb les lletres de les cançons, compostes pel vilafranquí Francesc de P. Bové i el sitgetà Joan Adam. Pel que fa a les colles de canalla, també van ser molt ben rebudes. Prèviament havien escampat els seus cants pels carrers del poble. En definitiva, un matí de Pasqua esplèndid, amb un temps plenament primaveral.