Les Senior Femení del Bàsquet Ribes s’imposen al líder

Esports
Importants victòries dels Senior i Junior masculí davant equips forts.

La jornada de Rams va ser molt positiva per al Bàsquet Ribes. Les Senior Femení es van imposar al líder de grup mentre el Senior Masculí A també s’imposava de manera destacada. Fora de casa, els Junior Masculí van plantar cara al St. Quirze. També és destacable el resultat del Junior Masculí B, que continua en progressió, tot i que va perdre per 83-73. Cal tenir present que aquest equip solia perdre de molts més punts, segons informa Cesc Cumelles. Els resultats van ser els següents: en Senior Masculí A, victòria sobre el Caldes B per 80-89; en Senior Masculí B, derrota davant el Sant Boi per 84-93; en Senior Femení A, victòria davant el Base-St. Gabriel per 71-75; en Junior Masculí B, victòria davant el Molins de Rei per 87-73; en Junior Femení B, derrota davant el Cubelles per 52-38. Molts equips descansaven.