La deixalleria, més estricta amb els usuaris

Medi natural
Els usuaris reben una nota informativa en què se’ls avisa que la identificació serà obligatòria a partir de l’1 d’abril.

La deixalleria del municipi endurirà els criteris per a l’admissió d’usuaris. Des de fa uns dies s’adverteix, en una nota informativa, que a partir de l’1 d’abril caldrà identificar-se obligatòriament. Segons la mateixa nota, es pot demanar la tarjeta d’identificació a les oficines d’Atenció al Ciutadà de Ribes i de les Roquetes o al telèfon 902076760. Si bé es desconeixen les causes del canvi, des de diversos sectors s’apunta que existeix certa descoordinació entre les deixalleries municipals de la comarca pel que fa als residus que ha de gestionar cadascuna. La proximitat entre municipis i la gran afluència de població a la comarca, fa que sovint els usuaris no tinguin una visió clara dels recursos que són d’un o altre municipi, tal com es va demostrar a l’estiu en la inscripció a l’Espai Blau. D’altra banda, la deixalleria de Ribes es troba en una cèntrica posició i una gran facilitat d’accés en comparació amb les dels municipis veïns.