Nou cartipàs

política
El web municipal ja informa de la nova distribució de regidories

Ja és públic el nou cartipàs municipal al web de l’Ajuntament. Daniel Arqués deixa Cultura i Esports de Ribes i assumeix la regidoria de Serveis Generals i Promoció de la Ciutat, és a dir del municipi. Marta Marfany serà la regidora de Cultura i Joventut de Ribes. La competència en esports passa a Manuel Ojeda, que també serà regidor de Noves Tecnologies. Garrido s’encarrega de Serveis Territorials, Medi Ambient i Via Pública; Espinosa serà el responsable d’Esports de Roquetes, i també de Descentralització i Participació Ciutadana; Remei Gómez s’encarrega de Benestar Social i Sanitat a les Roquetes; Bau continua com a regidor de Cultura i Joventut de Roquetes; Carreras s’encarrega de Benestar Social i Sanitat a Ribes i assumeix Cooperació Internacional; Pinós assumeix Governació i Mobilitat, Alonso és el regidor de Formació i Ocupació a les Roquetes i Veyn continua exercint aquesta responsabilitat a Ribes.

[1a ed. 2005/03/09; act. 2005/03/10, 7.31 h]