Maten un home clavant-li una navalla al cap

Successos
El crim va tenir lloc a Ribes mesos enrere, però no es va saber fins dimarts passat.

Dues detencions recents han revelat un succés criminal que va tenir lloc a Ribes el 21 d’agost. En aquella data, un home va ingressar d’urgències a l’Hospital de Sant Antoni de Vilanova amb una navalla clavada al cap segons han revelat El Mundo i altres mitjans citant fons de la policia. Els individus que el van portar a l’Hospital es van escapar. L’home va entrar en coma i va morir a l’octubre. No va ser fins dimarts passat, u de març, quan va tenir lloc la detenció dels dos sospitosos a Llagostera (Girona) i es va poder determinar que els fets havien passat al nostre poble. Segons les mateixes fonts, els detinguts s’excusen en un intent de suïcidi de la víctima, tesi que contradiuen diversos estudis forenses.