Fan un referèndum

política
Instal·len urnes en diversos equipaments del poble.

Un nombrós grup d’operaris municipals va dedicar la tarda de divendres a instal·lar urnes per al referèndum sobre la Constitució Europea, que ha de tenir lloc demà. El referèndum ha comportat l’ocupació de diversos espais públics del poble com algunes escoles o la dependència coberta “El Local”, ubicada a la plaça de l’Església. L’últim referèndum del qual hi ha memòria va tenir lloc fa quasi vint anys, tal com poden testimoniar les persones grans. Tractava de l’adhesió a l’OTAN. Va guanyar el sí. Quasi totes les prospeccions apunten que demà guanyarà l’abstenció, i de carrer, però no se sabrà res del cert fins que tanquin les urnes. El Cancell donarà puntual notícia dels resultats d’aquesta consulta al municipi.